Buna ziua. Am si eu o problema si cer un ajutor/sfat de la voi. Acum 3 luni de zile am incetat activitatea la un bar din orasul meu. Eu am fost angajat la o firma de pariuri sportive care isi avea agentia intr-un bar. Cand nu facea fata barmanul, il mai ajutam si eu din cand in cand, dar nu aveam treaba cu barul, doar ca, patronul barului m-a pus pe mine cu tot echipamentul agentiei de pariuri chiar dupa bar, nu mi-a facut locul meu separat asa cum ar fi trebuit. Acum m-am trezit cu o plangere penala de inselaciune de catre sotia patronului, pentru ca el lucreaza la politie, iar firma barului este pe numele iei. Asi dori sa stiu ce pot face sa scap de aceasta plangere si ce consecinte poate atrage? Mentinoez ca nu am semnat niciun contract cu patronul/patroana barului, eu am avut contract de munca cu firma de pariuri sportive.
Deci pana la urma, daca voi fi chemat in tribunal de catre dansii, la ce ar trebui sa ma astept, sau cu ce ar trebui sa ma pregatesc? Dupa cum spuneam, cu iei nu am niciun contract sau alta foaie semnata, este doar un caiet in care se trec datoriile s.a.m.d., la politie nu am dat nicio declaratie si nici nu am fost audiat cand am fost chemat, dar vreau sa iau in considerare ca sotul dansei este in politie, se prea poate ca colegii lui sa il ajute.
Nicio chitanta si nicio factura nimic, ori de cate ori ii ajutam cu ceva, ceea ce consumam, eram trecut la caiet, nimic mai mult, nimic mai putin. Eu cand le-am dat suma de bani, am mai fost cu cineva, cu tatal meu, si am facut poze cand le dadeam banii.
Dupa cum spuneam, nu am primit nicio chitanta/bon sau factura cand le dadeam suma de bani, doar am facut poze si am avut martor. Deci la ce ar trebui sa ma astept daca sunt chemat la tribunal sau ce ar trebui sa pregatesc?
Nu ajunge dosarul asta in instanta, incearca sa va pacaleasca, mergeti si spuneti adevarul daca sunteti chemat la organul de urmarire penala, nu este vorba de nici o infractiune,
Inselaciune?
alistair
Patronul unui bar a fost deacord sa incaseze consumatia facuta de o mana de clienti cunoscuti doar cand se aduna o anumita suma de bani mai mare. (deci nu ... (vezi toată discuția)
Dovada furt
citiasi
Am fost DJ intr-un bar o perioada, gratuit. Ma intelesesem cu barmanul de acolo sa dau muzica cateva ore pe noapte. Eu imi formam mana si ei beneficiau de ... (vezi toată discuția)