avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces scoatere din indiviziune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces scoatere din indiviziune

Cat dureaza un proces de scoatere din indiviziune si care sunt pasii ce trebuiesc urmati?
Cel mai recent răspuns: rabat , utilizator 17:56, 28 Februarie 2015
Iesirea din indiviziune poate dura mai mult sau mai putin in functie de diversi factori: gradul de ocupare a instantei cu dosare, daca partile se inteleg sau nu asupra iesirii din indiviziune, probele propuse, daca se va utiliza calea de atac.
In lipsa acestor informatii este greu de apreciat in concret.
Eu intreb pentru ca vreau sa dureze cat mai mult, si as dori sa stiu care sunt pasi de tregiversare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna stadiu procesului fond fetcualexandra fetcualexandra in 6.02 am dus la tribunal actele pentru recunoasterea sentintei date de statul italian(sentinta de decaderea din drepturile parintesti alea tatalui)as vrea ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren janedoe2014 janedoe2014 Buna ziua, Doresc sa fac dezmembrarea unui teren pe care exista 2 constructii edificate. Eu detin 1/2 cota-parte din teren, la fel si celalat proprietar. ... (vezi toată discuția)
Mostenire - vreau sa vand mb3_48900 mb3_48900 Buna ziua! Iata urmatoarea problema: Suntem 4 mostenitori ai unui imobil in oras. Toti vrem sa vindem mai devreme sau mai tarziu, dar eu sunt singurul ... (vezi toată discuția)