Apartamentu in care locuiesc,a fost supus la partaj de catre parintii mei,a durat ceva,nu sa ajuns la nici un comun acord.
Acum tatal meu ma anuntat ca a facut un titlu executoriu pentru licitatie.
Din cate am inteles de la el,ar putea sa supuna apartamentu la licitatie,licitatia sa decurga cum trebuie si apartamentul sa fie vandut fara acordul mamei mele.
Aici e nedumerirea mea,din moment ce ambele nume ale parintilor mei sunt trecute pe actul de vanzare cumparare,se poate ca prin executare silita sa duca la bun sfarsit licitatia fara semnatura mamei mele?
In prezent ea nefiind in tara.
Multumesc anticipat pentru orice informatie ajutatoare!
In baza tilului executoriu dec. civ. nr. 331 din 13.11.2008 emisa de tribunalul olt,titlul executoriu de pe care se alatura una copie va somam ca in termen de 1 zi de la primirea sau lasarea la domiciliul dumneavoastra sa va conformati in totul dispozitivului din sus-mentionatul titlu exectoriu,in sensul ca:sa achitati suma de 69.226,99 formata lei din suma de 63.732,35 lei ce reprezinta sulta si suma de 5.495,64 lei cheltuieli de executare.
executarea se face la staruinta creditorului Arghir Mitrut cu domiciliul:bucuresti(restu nu mi se pare relevant sa scriu)
In caz de neconformare vom proceda la executarea silita conform legii.
foaia 2:
Pe rol fiind solutionarea cereroo de incuviintarea executarii silite la cererea creditorului arghir mitrut,formulata de B.E.J.-tapusi alexandra -slatina impotriva debitoarei arghir camelia stefania.
Procedura legal indeplinita fara citarea partilor.
S-a facut referatul cauzei de catregrefierul de sedinta dupa care:
Instanta:
Avand in vedere cererea creditorului arghir mitrut forumalta de b.e.j.-tapusi alexandra - slatina si titlul executoriu reprezentat prin decizia civila nr 331/13.11.2008 prunutat de tribunalul olt in dosar nr.9335/311/2007,
investita cu formula executorie prin incheierea nr.783/02.06.2009 a judecatoriei slatina
conform art..269 p.c., modificat de OUG nr 42/06.05.2009,
Dispune:
Admite cererea creditorului arghir mitrut formulata de b..e.j. - tapusi alexandra - slatina si incuviinteaza executarea silita a titlului executoriu - decizia civila 331/13.11.2008 pronuntat de tribunalul olt in dosarul nr.9335/311/2007,investita cu formula executorie prin incheierea br783/02.06.2009 a judecatoriei slatina,privind pe debitoarea arghir camelia stefania.
Irevocabila
Pronuntata in sedinta publica azi 05.06.2009
Daca mai e nevoie pot sa scriu si decizia civila 331...care personal mi se pare o tampenie,
Partaj
Dragos-Alexandru
In urma procesului de partaj al parintilor mei mama a primit un apartament conditionata de plata unei sulta de 50 000 R.O.N. As dorii sa stiu ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Executare silita sulta
titiC
in urma unui proces de partaj m-i sa atribuit apartamentul mie cu obligatia de a achita sulta de *** sotului,fara sa fie specificata o perioada a achitarii ... (vezi toată discuția)