avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto

Am o intrebare, am achizitionat o masina, an fabricatie 2008, luata in leasing(de primu proprietar) si achitata in 2010, primul proprietar si.a trecut masina pe nume, insa nu isi aduce aminte sa fi platit taxa, am zis inainte de a formula cererea la anaf sa intreb aici, e posibil sa aiba taxa platita atata timp cat a facut transferu din firma leasing in pers fizica?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 18:38, 28 Februarie 2015
Cum sa nu-si aduca aminte daca a platit taxa? Nu prea exista sume de neglijat in cazul timbrului de mediu/taxei de poluare, daca nu isi aduce aminte inseamna ca nu a platit-o. Daca tin bine minte, in 2010 nu se platea taxa pentru Euro 4, sub 2000cc. Posibil sa ma insel totusi.
Poti face si tu o cerere la ANAF, sa ti se transmita daca pentru masina in cauza trebuie sau nu platita taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)
Plata taxa auto sau nu ? noobster noobster Salut ,am cumparat de la cineva un autoturism luat in leasing, chestia e ca persoana respectiva a terminat leasingul anul trecut dar nu a mai urmat procedura ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru trecerea unor autovechicule pentru schimbarea proprietarului. alinaelenamustatea alinaelenamustatea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca se poate sa lamuresc urmatorul aspect. O societate x detine 3 masini deja inmatriculate in Romania si doreste sa ... (vezi toată discuția)