Am inteles ca daca ai sal minim pe economie nu poate asociatia sa iti ia penalizari ca nu ai platit intretinerea?Nu am bani sa intreb un av .Cine stie?Ms.anticipat.
Nu are nicio legatura.. penalitatea pt neplata cu salariu... pe aceeasi logica, cei care nu au salariu deloc, nu trebuie sa plateasca nici intretinerea..
Luati legatura cu cei din conducere, presedinte, administrator comitet executiv si luati-va angajametul ca achitati datoria la intretinere in cateva rate, concomitent cu plata intretinerii curente. Solicitati totodata scutirea sau reducerea penalitatilor deja aplicate.
Nu este obligatoriu sa va fie redusa ori scutite aceste penalitati, dar poate gasiti intelegere avand in vedere situatia in care va aflati.
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada scutirea de la plata penalitatilor conditionat de sursele financiare ale proprietarului
A existat L nr 175/2010 care a permis scutirea de la plata penalitatilor aplicate la suma de baza cu titlu de restanta,dar legea respectiva a avut aplicabilitate numai 12 luni
Penalitatile
locatar
sunt de acord cu noua lege de scutire a penalitatlor ,si eu am ramas an urma si nu pentru ca nu vreau sa platesc ci pentru ca nu mai am de unde ,ratele miau ... (vezi toată discuția)