Buna ziua, mama este intr-o situatie ciudata in legatura cu casa bunicii mele decedata .Fratele bunicii mele vrea o parte din casa si teren, problema este ca bunica mea a locuit acolo , in casa parinteasca , despagubindu-l pe fratele ei cu o suma de bani ,pe un act facut de mana cu martori acum multi ani. Intre timp bunica mea a facut act de proprietate pe teren si pe casa p-e numele ei, fratele ei cat a trait ea nu a venit sa ceara nimic. Mama a deschis succesiunea iar cei de la primarie au spus ca atata timp cat fratele bunicii mele nu a venit timp de 25 de ani sa depuna o cerere privind mostenirea de la partinti , acum nu mai are nici un drept. Intrebarea mea este daca fratele bunicii mai are vreau drept daca atatia ani nu l-a interesat de nimic si daca mama mi-ar vinde mie prin contract de vanzare cumparare , se poate ataca?
Uzucapiune
maria dinca
Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt variantele ce pot fi urmate intr-un proces de uzucapiune dupa ce instanta a admis actiunea reclamantilor recunoscand ... (vezi toată discuția)