avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii ANAF

buna seara,
sunt administratorul unui srl care a acumulat datorii la stat de 15000 + 3000 dobanzi/penalitati ( stopajele la sursa platite la zi). Saptamana trecuta mi-a venit un plic de la anaf prin care imi aduce la cunostinta datoriile ,data la care sa ma prezint cu un set de acte si faptul ca ma poate declara insolvabil...... Am fost am prezentat actele si mi s-a sugerat sa aduc banii in 3 zile sau sa fac esalonare (lucru care nu prea imi convine -dupa calculul lor ar trebui sa dau o dabanda de 6000 lei in 2 ani ) sau imi pune sechestru pe bunurile personale . In conditiile in care eu platesc lunar 1-2000 lei ma mai poate declara insolvabil?
Cum ar trebui sa procedez pentru a rezolva aceasta problema?
Termenul scadent este marti... astept cat mai multe raspunsuri. Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:19, 1 Martie 2015
stefanitaorzan a scris:

Cum ar trebui sa procedez pentru a rezolva aceasta problema?

Cum sa procedati? Fie platiti, fie contestati. Alta cale nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stopaj la sursa ! vinovatulfaravina vinovatulfaravina BUNA ZIUA, DORESC SA INTREB DACA STOPAJ LA SURSA INSEAMNA DOAR SUMELE DATORATE PRIN DEPUNEREA DECLARATIILOR SAU SI PENALITATILE AFERENTE ACUMULATE ULTERIOR ... (vezi toată discuția)
Sechestru pentru amenzi neplatite a-elena2013 a-elena2013 buna ziua! tatal meu are amenzi neplatite in jur de 9000 lei, iar cand am fost sa platesc impozitul pe apartament mi sa spus ca sa pus sechestru pe apartament. ... (vezi toată discuția)
Executare silita bresnad bresnad Buna seara, Sunt adm. unei societati si am nevoie de ajutorul Dvs. In speta, in mai anul trecut (2010) societatea inregistra o datorie la bugetul de stat de ... (vezi toată discuția)