avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere documente
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere documente

Cum se calculeaza termenul de depunerea concluziilor cu 5 zile inainte de urmatorul termen al instantei(cinci zile lucratoare sau inclusiv sambata si duminica se calculeaza si daca se stipuleaza undeva acest lucru).
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:37, 2 Martie 2015
Nu se stipuleaza undeva. Probabil v-a pus in vedere instanta, sa aiba timp sa le citeasca si ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza termenul depunere contestatie aleirbag aleirbag Buna ziua ! Asi dori sa stiu exact cum se calculeaza termenul depunerii unei contestatii, adica se considera numarul zilelor calendaristice sau numarul ... (vezi toată discuția)
Note scrise timpuriu timpuriu Intr-un proces civil o etapa este espunerea orala a partilor in sedinta public eu sunt parte inr -un proces in instanta de apel , nu am studii juridice si ... (vezi toată discuția)
Termene ContSters323967 ContSters323967 am si eu doua nelamuri 1. in cazul cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru se proroga termenul de anulare a actiunii ca netimbrata? 2. termenul de ... (vezi toată discuția)