avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Daca fratele a murit in SUA si nu am actul de deces pot deschide succesiune?
Ce trebuie sa fac sa obtin actul de deces?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:12, 2 Martie 2015
pai daca a murit acolo nu a fost cineva care s-a ocupat de toate formalitatile? pentru deschiderea succesiunii trebuie actul de deces.
Este obligatoriu certificatul de deces,trebuie sa va adresati Consulatului Romaniei din SUA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat deces usa nicolescuc nicolescuc Buna ziua, bunica mea a decedat in USA - NY, persona care sa ocupat de repatrierea sa este matusa mea ( cu care nu am o relatie prea amicala). Pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Mostenirea tatalui meu marilena76 marilena76 Tatal meu a decedat acum o sapatamana.Cu o zi inainte de decesul lui a decedat mama lui (tatal lui era decedat de mult timp). Eu sunt unicul mostenitor al sau ... (vezi toată discuția)
Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)