avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite apartament

Ce se poate face in cazul in care la un apartament nu s-a achitat impozitul mai bine de 10-12 ani? Se achita retroactiv pe toata perioada ( cu penalizarile aferente) sau exista o perioada de "gratie"?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alina Badea , Avocat 15:59, 2 Martie 2015
Nu exista perioada de gratie in materia impozitelor, dar puteti solicita esalonarea, in anumite conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent penalitati intarziere si modalitati de anulare/reducere serban_o serban_o Buna ziua, As dori sa stiu valoarea istorica (procentuala) a penalitatilor de intarziere aferente unui impozit din venituri din chirii, pentru intervalul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire - somatie si titlu executoriu palada.elena palada.elena Sunt administrator al unei societati comerciale. in 2006 am cumparat pe numele societatii un apartament, utilizat ca punct de lucru. Pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)
Restant la banca vialli_viorel vialli_viorel #-Cum pot face daca am imprumutat de la banca am platit 2 ani dupa care am ramas fara servici s-a reziliat contractul de munca la toti soferi care eram pe ... (vezi toată discuția)