avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract de colaborare

buna ziua,
am firma i.f ,magazin mixt,comert,daca in relatiile de colaborare cu firmele de la care ma aprovizionez pot sa cer comision in functie de rulaj lunaan,
Cel mai recent răspuns: tinutz , utilizator 09:26, 3 Martie 2015
Nu exista o obligatie in acest sens. Din practica relatiilor comerciale, anumiti furnizori aplica diferite facilitati, cum ar fi: preturi preferentiale, conditii de plata mai facile, diverse promotii, etc.Toate acestea sunt conditionate de anumite volume de achizitie.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma de intermediere online timitodor123 timitodor123 Buna ziua! Am decis sa infiintez o firma de intermediere care isi desfasoara activitatea pe o platforma online.Platforma va fii publica si va contine ... (vezi toată discuția)
Declaratia adaos comercial legea12/1990 republicata Primainvest Consulting Ltd. Primainvest Consulting Ltd. Buna ziua, Am citit recent pe internet ca firmele sunt obligate sa depuna la finante o Declaratie privind Adaosul Comercial Maxim (in baza Legii 12, MO ... (vezi toată discuția)
Practica non comerciala lant hipermarket, poate fi sesizat consiliul concurentei sau ce solutii ar fi ? mail4me mail4me Buna ziua, sper ca am ales categoria corecta. Speta: Firma \"X\" srl este furnizor de la deschiderea unui lant de Hipermarket-uri \"A\" din 2006 cu o ... (vezi toată discuția)