avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Sunt executat silit de o banca de fapt de o firma de recuperari miine avind loc prima licitare. Vreau sa depun contestatie si suspendare a executarii dar nu stiu daca o formulare neprofesionista e cea corecta. Poate imi sugerati un avocat din Rm Vilcea sa ma ajute la redactarea cererilor. Vreau sa cer si ajutor judiciar pentru ca ma incadrez. Va rog. Este urgenta!
Cel mai recent răspuns: serbanescudumitru , utilizator 19:45, 2 Martie 2015
Conteaza sa aveti motiv si sa fiti in termen. Dvs ce motiv de contestatie aveti ?
Clauze abuzive in contractul de credit subevaluarea imobilului executarea este pt suma de 18000chf ddar eu am platit peste 3000 intre timp deci mai sunt15000 imobilul este singura locuinta a familiei etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire a cheltuielilor de executare silita aurtan aurtan Buna ziua,in anul 2012 a fost intocmit un dosar de executare silita de catre un executor judecatoresc iar locuinta noastra a fost scoasa la vanzare in contul ... (vezi toată discuția)
Bunul imobil urmarit la executarea silita Daniela Gratiela Daniela Gratiela bunul imobil poate fi urmarit daca a fost vandut socrului, dupa ce s-a inceput executarea silita [b]doar pe bunurile mobile[/b]. Executarea silita a inceput ca ... (vezi toată discuția)
Restante credit ipotecar abi345 abi345 Buna seara, Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in chf la care inregistrez restante din luna octombrie 2015. Din 3 rate nu am putut achita decat 80 ... (vezi toată discuția)