avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Telefon S4
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Telefon S4

buna ziua am un s4 mini cumparat de la orange care se restarteaza destul de des.
l-am trimis de 3 ori la orange service si ei zic ca nu are nimic dar restartarile persista.a patra oara l-am trimis la samsung romania care au contract cu un service.aia zic ca nu are nimic la fel ca cei de la orange dar el tot se restarteaza.am fost si la opc si ei mi au spus sa-l trimit ia chiar daca le am spus ca l am trimis de 4 ori ,e clar ca nu aveau chef de mine.va rog din suflet ajutati-ma si spuneti-mi cum sa fac sa mi se inlouiasca telefonul cu cine trebuie sa vorbesc ca cu ei nu ajung la nici o intelegere.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:10, 3 Martie 2015
vorbiti cu un avocat si intentati un proces impotriva firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnlocuire telefon pe garantie shakuri shakuri Buna ziua. In luna iunie 2016 am achizitionat, prin prelungire abonament ,de la RDS-RCS un telefon android. Chiar din prima zi de folosire am observat un ... (vezi toată discuția)
Autorizare inlocuire produs bogdanionescu18 bogdanionescu18 Buna ziua, Am mers la Samsung ESD Romania sa-mi repar un telefon Samsung Galaxy J5 care avea probleme la display si nu se mai aprindea. Service-ul ESD dupa ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament orange rencip rencip Buna seara.AM 4 abonamente la Orange dar recent mi s-a stricat telefonul mobil achizitionat de la ei si anume nu Samsung Galaxy S4 pentru care am platit ... (vezi toată discuția)