avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Conditii inregistrare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Conditii inregistrare pfa

buna ziua.am si eu nevoie de putin ajutor.oare pot inregistra un pfa la registrul cumertului daca am niste amenzi de circulatie neplatite de vreo 2 ani?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 11:18, 3 Martie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi circulatie neplatite - infiintare srl Vladaz Vladaz Salutare, As dori sa-mi deschid un SRL, si as dori sa stiu daca as putea sa-mi deschid aceasta firma in cazul in care am amenzi de circulatie ... (vezi toată discuția)
Pfa si indemnizatia de crestere a copilului. sevenx sevenx Buna ziua, Sunt in concediu de crestere a copilui (cel pana la varsta de 2 ani a copilului) si primesc indemnizatie - ca urmare a contracului de munca la o ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu pentru amenzi Valentin2017 Valentin2017 Buna ziua.am un titlu executoriu emis de primaria la care am domiciliu ptr amenzi de circulatie achitate de mine dar nu mai gasesc chitantele ptr a face dovezi ... (vezi toată discuția)