In urma cu cateva luni, am fost suspect de o infractiune si a fost efectuata o perchezitie la domiciliul meu la care mi-au fost ridicate pentru cercetari 2 telefoane, 1 laptop..etc.. Astazi am fost instiintat ca s-a renuntat la urmarirea penala si trebuie sa mi se restituie bunurile retinute. Pentru restituirea acestor bunuri am inteles ca trebuie sa fac o cerere la parchet...puteti sa imi spuneti cum ar trebui formulata aceasta cerere, un exemplu?
Nu are un model standard.
Subsemnatul, xxx, in calitate de suspect in dosarul yyyy, va solicit restituirea telefonului marca.... si a .......ridicate cu ocazia perchezitiei din data de....
Eventual atasati si documente din care sa rezulte proprietatea asupra acestora sau cu ce tiltu le detineati.
Recuperare laptop
seb_aku
am fost cercetat intr-un dosar penal de diicot si cu ocazia perchezitiei domiciliare mi-a fost ridicat un laptop. Pe timpul cercetarilor mi s-a spus ca la sf ... (vezi toată discuția)
Retinere telefon
adryst28
cat timp poate sa imi retina procuratura telefonul mobil , ?am facut cerere sa imi fie eliberat...presupun ca in 30 zile ar trebui sa am un rasp la ... (vezi toată discuția)