avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituire bunuri retinute la perchezitie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituire bunuri retinute la perchezitie

In urma cu cateva luni, am fost suspect de o infractiune si a fost efectuata o perchezitie la domiciliul meu la care mi-au fost ridicate pentru cercetari 2 telefoane, 1 laptop..etc.. Astazi am fost instiintat ca s-a renuntat la urmarirea penala si trebuie sa mi se restituie bunurile retinute. Pentru restituirea acestor bunuri am inteles ca trebuie sa fac o cerere la parchet...puteti sa imi spuneti cum ar trebui formulata aceasta cerere, un exemplu?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marius_2000 , utilizator 15:23, 3 Martie 2015
Nu are un model standard.
Subsemnatul, xxx, in calitate de suspect in dosarul yyyy, va solicit restituirea telefonului marca.... si a .......ridicate cu ocazia perchezitiei din data de....
Eventual atasati si documente din care sa rezulte proprietatea asupra acestora sau cu ce tiltu le detineati.
Am inteles...Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare laptop seb_aku seb_aku am fost cercetat intr-un dosar penal de diicot si cu ocazia perchezitiei domiciliare mi-a fost ridicat un laptop. Pe timpul cercetarilor mi s-a spus ca la sf ... (vezi toată discuția)
Recuperare bijuterii confiscate ana cata ana cata se pot recupera bijuterile din aur in urma efectuarii unei perchezitii? perchezitia a vut loc in 2002, persoana respectiva fiind scoasa de sub urmarire penala (vezi toată discuția)
Retinere telefon adryst28 adryst28 cat timp poate sa imi retina procuratura telefonul mobil , ?am facut cerere sa imi fie eliberat...presupun ca in 30 zile ar trebui sa am un rasp la ... (vezi toată discuția)