avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imputernicire CEC
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imputernicire CEC

Buna ziua,
Ma numesc Maria si de curand am intampinat o problema destul de complicata care nu stiu cum sa o solutionez.Mama mea a decedat pe data de 25.02 2015 si avea un cont deschis la CEC in care erau virati banii de la APIA. De un an de zile ea nu a mai mers la CEC cu buletinul pentru ai reanoi datele(datele fiind aceleasi).La acest cont imputernicita sunt eu .Astazi cand am vrut sa scot o parte din bani mi s-a spus ca nu pot scoate pana ce mama nu -si autentifica datele.
Va rog din suflet sa ma indrumati incotro si ce trebuie facut...
Va multumesc!..

Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 20:52, 3 Martie 2015
Trebuie sa dezbateti succesiunea după mama Dvs. Apoi veti avea acces la cont in calitate de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicit cont cec allexa22 allexa22 daca in urma decesului tatalui meu, a ramas imputernicit un frate pe contul lui de la cec , el poate sa scoata bani fara mostenirea contului sau fara acordul ... (vezi toată discuția)
Juridic - succesiune raduelenadorina raduelenadorina Buna seara Mi-a murit mama si avea depus la cec o suma modica cu clauza de scoatere pe numele sorei mele,ne am prezentat la ag cec cu actul de deces ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters311042 ContSters311042 Buna ziua, Acum 11 ani, cand a decedat tatal meu, acesta avea bani la CEC. Eu si sora mea suntem mostenitoarele lui. Intrebarile mele sunt: 1. Acest cec ... (vezi toată discuția)