avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martorul citat absent in proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

martorul citat absent in proces

Buna ziua

In proces civil in calitate de parat am nominalizat 3 martori. Primul martor din lista nu mai doreste sa depuna marturie din motive de timiditate, sufera de astm.
Poate sa nu se prezinte pur si simplu chiar daca a primit citatie. Ceilalti doi martori au primit si ei citatie si vor sa depuna marturie.

Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:02, 3 Martie 2015
Puteti declara dvs ca renuntati la audierea martorului respectiv.
Raspunsul depinde de ceea ce doriti sa dovediti cu marturia acelei persoane, de cat de importanta este aceasta marturie in ansamblul probelor.

Daca ceilalti 2 martori cunosc situatia si o pot descrie, atunci nu mai aveti nevoie de cel de a-l treilea martor.

Daca insa acesta cunoaste aspecte pe care ceilalti doi nu le cunosc, atunci insistati ca acesta sa se prezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor ContSters211210 ContSters211210 buna ziua, am fost martora intr-un proces civil am depus marturie la care nu eram sigura pe raspuns-stiam amanunte de la parata iar la unele intrebari am ... (vezi toată discuția)
Inlocuire martori loredana69 loredana69 am avut la un proces doi martori care intre timp s au razgandit si au depus o cerere sa se retraga.avocatul meu a cerut sa vina cu mandat de aducere.intre timp ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor GabrielaA98 GabrielaA98 Buna ziua , am fost citat ca martor intr-un eveniment petrecut anul trecut. Sunt insarcinata in luna a 8 opta si as vrea sa stiu ce drepturi am ca si gravida ... (vezi toată discuția)