avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate pasaport

In perioada 2-5 aprilie 2015 plec in Turcia. Pasaportul meu este valabil pana la 14 septembrie 2015. Ar trebui sa imi reinnoiesc pasaportul sau il pot folosi pe cel actual?
Cel mai recent răspuns: Andrasoni Diana , Avocat 19:02, 3 Martie 2015
6 luni inainte de expirare, mai poate fi folosit. Sunteti la limita, dar va incadrati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate pasaport copil delia_cj delia_cj Buna ziua, Fetita mea de 10 ani are pasaport temporar,care expira in 28 iulie 2011.Ea trebuie sa plece intr-o vacanta in Turcia de 10 zile pe data de 14 ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat si carte de identitate valabila pana in februarie 2014 nataliabeatrice1983 nataliabeatrice1983 buna seara!eu sunt rezidenta in italia din 2007.am pasaportul expirat din 2010 si cartea de identitate romaneasca imi expira peste 1 an in februarie.eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Putem calatori? pasc72 pasc72 Buna ziua! Am o fata de 15 ani si mama ei este in Italia din Martie 2018. Noi facusem o procura notariala prin care ea imi permitea sa plec cu fata in Anglia, ... (vezi toată discuția)