avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendare proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendare proces civil

Poate instanta de judecata sa suspende procesul in temeiul art. 411 (2) C.proc.civ., pe motiv ca nu ai depus obiectivele unei expertize, desi s-a trimis cerere de judecare in lipsa?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:15, 3 Martie 2015
Sunteți sigură că a fost suspendată cauza ptr motivul prevăzut de art. 411, alin. 2 cpc? Nu cumva s-a suspendat în temeiul art. 242, alin. 1 cpc (neîndeplinirea unor obligații stabilite de instanță, neîndeplinire care împiedică desfășurarea normală a procesului)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere repunere pe rol respinsa ca neintemeiata. Company Advising Company Advising Buna Ziua Supun atentiei dvs. urmatoarea speta: societatea la care lucrez a introdus o ordonanta de plata impotriva unei societati debitoare. Instanta a ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva suspendare proces civil teisoara teisoara În temeiul art. 242 alin. 1 N.C.P.C. suspendă judecarea cauzei având ca obiect „pretenţii”, ..... acest lucru s-a produs in ... (vezi toată discuția)
Judecarea cauzei în lipsã popflorincozmin popflorincozmin buna ziua sunt parte intr-un proces civil(reclamant) si doresc sa stiu daca se poate cere judecarea cauzei si in lipsa mea. (vezi toată discuția)