buna ziua,
va rog sa mi spune -ti daca eu ca si parte vatamata intr-un dosar dau o declaratie si imediat dupa mine da declaratia persoana care a infaptuit o fapta penala impotriva mea cele doua declaratii, a mea si a lui au numere de iinregistrare unul dupa altul? adica de exemplu declaratia mea sa zicem ca are nrul ACD 33987 rezulta ca declaratia lui trebuie sa fie ACD33988 ?
va multumesc
Procedura in vigoare prevede ca declaratia partii ce face obiectul unei cercetari penale,dupa de a fost redactata si semnata pe fiecare pagina,sa fie semnata de catre politistul responsabil in cercetare
Suplimentar,in coltul din dreapta sus,politistul urmeaza sa mentioneze o formula tip,sa semneze si sa dateze declaratia
Ulterior declaratiile sunt inregistrate in ordinea cronologica
Nu este obligatoriu ca declaratiile date in acelasi dosar sa aibe numere inregistrare apropiate
Mai este obligatorie consemnarea in declaratia de martor, de catre cel care face audierea cu privire la gradul, numele si prenumele celui care audiaza? Daca da, unde este prevazut acest lucru?
Intreb pentru ca, am citit declaratiile de martor dintr-un dosar si nu am reusit sa imi dau seama cine a facut audierea pentru ca erau semnate doar indescifrabil.