avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie in fata politistului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie in fata politistului

buna ziua,
va rog sa mi spune -ti daca eu ca si parte vatamata intr-un dosar dau o declaratie si imediat dupa mine da declaratia persoana care a infaptuit o fapta penala impotriva mea cele doua declaratii, a mea si a lui au numere de iinregistrare unul dupa altul? adica de exemplu declaratia mea sa zicem ca are nrul ACD 33987 rezulta ca declaratia lui trebuie sa fie ACD33988 ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: luci_an , utilizator 11:43, 7 Aprilie 2015
Procedura in vigoare prevede ca declaratia partii ce face obiectul unei cercetari penale,dupa de a fost redactata si semnata pe fiecare pagina,sa fie semnata de catre politistul responsabil in cercetare
Suplimentar,in coltul din dreapta sus,politistul urmeaza sa mentioneze o formula tip,sa semneze si sa dateze declaratia
Ulterior declaratiile sunt inregistrate in ordinea cronologica
Nu este obligatoriu ca declaratiile date in acelasi dosar sa aibe numere inregistrare apropiate
Mai este obligatorie consemnarea in declaratia de martor, de catre cel care face audierea cu privire la gradul, numele si prenumele celui care audiaza? Daca da, unde este prevazut acest lucru?
Intreb pentru ca, am citit declaratiile de martor dintr-un dosar si nu am reusit sa imi dau seama cine a facut audierea pentru ca erau semnate doar indescifrabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organul de cercetare penala e obligat sa scrie ce declara cel audiat sau cel audiat? eusaisapte eusaisapte organul de cercetare penala e obligat sa scrie ce declara cel audiat sau cel audiat? Cand sunt audiat de procuror, cheama un grefier, si uneori organul de ... (vezi toată discuția)
Audiere martor ContSters204223 ContSters204223 Cum se audiaza un martor ( de buna voie / benevol si totodata membru direct cu una dintre parti ) pentru plangere penala si care sunt fazele prin care ... (vezi toată discuția)
Solutionare caz alcoolemie florentin29 florentin29 salut,acum 2 saptamani am fost oprit de politia de la circulatie ca am trecut pe rosu(in mod normal acolo era intermitent la dreapta,m-am asigurat din stanga ... (vezi toată discuția)