avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer angajati - interdictie somaj?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer angajati - interdictie somaj?

Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca un angajator care a preluat prin tranfer angajatii altei firme, are interdictie pe o perioada de 1 an , de la a da in somaj vreun angajat. Ma intereseaza cadrul legal. Multumesc
Cel mai recent răspuns: casandralin , utilizator 12:01, 4 Martie 2015
Nu exista niciun cadru legal in acest sens.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de somaj? Nicoleta1979 Nicoleta1979 am o intrebare va rog am lucrat la o firma aproape 6 ani si la o alta in paralel de aproximativ 3 ani part time (2 ore) la firma la care am lucrat cu norma ... (vezi toată discuția)
Loc de munca dupa cic alexandrap alexandrap Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu o problema. In luna octombrie a acestui ai voi termina CIC ul iar de la societatea la care sunt angajata mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa somaj tehnic manu_el manu_el Buna ziua In cazul unui angajat care a fost in somaj tehnic si a reluat activitatea in 01 iulie exista vreo restrictie in a-si solicita concediul de odihna in ... (vezi toată discuția)