avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa, raspunderea administratorului dupa 5 ani
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa, raspunderea administratorului dupa 5 ani

buna ziua! in 2009 firma mea aintrat in insolventa si datoriile catre stat au fost mutate pe persoana fizica .cand si unde pot afla daca aceste au fost sterse ?au trecut deja 5 ani! multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marianis , utilizator 13:01, 4 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc ! cineva a spus ,ca trebuie sa trec prin tribunal,ca nu se sterg automat aceste datorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri danabi danabi Buna ziua, Am o dilema legata de impozitul pe apartament.Iata care e situatia: in 2009 am divortat iar sotul si-a schimbat domiciliul din luna iunie 2009 ... (vezi toată discuția)
Insolventa persoanelor fizice - legea falimentului persoanelor fizice hr_health hr_health Buna ziua Este in vigoare legea falimentului persoanelor fizice - insolventa persoanelor fizice ? Ea functioneaza ? Daca da , unde pot sa o gasesc in forma ... (vezi toată discuția)
Insolventa si reorganizarea juridica camelia pavel camelia pavel buna ,\" exista posibilitatea legala ca o firma careia i-am dat marfa in baza unui contract si si-a cerut insolventa si reorganizare juridica sa ii ... (vezi toată discuția)