avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna dimineata,

Daca am o poprire pe cont si o ruda imi trimite din strainatate, prin transfer moneygram,dar nu se vireaza in contul cu poprire, exista posibilitatea sa nu pot intra in posesia lor in momentul in care merg sa-i ridic?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: lumi2nic , utilizator 14:06, 4 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc frumos,si eu m-am gandit la fel, dar in momentul in care merg sa-i ridic o sa se introduca datele in sistem, si atuynci nu stiam daca se poate pune poprirea.
Nu există cont Moneygram, există tranzacții în sistemul de plăți Moneygram.
Pentru a evita orice risc, retrageți banii de la o bancă unde nu aveți cont deschis.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Vanzare locuinta, sfat. Livone74 Livone74 Buna ziua! Vreau sa vand o locuinta (la bloc) in curand si as dori un sfat. Am fost la notar si suntem in proces de trimitere a actelor gen certificat ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune: salariul se vireaza pe card.Eu am poprire pe salariu, oprita pe statul de plata, astfel incat de ... (vezi toată discuția)