avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare hartuire telefonica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare hartuire telefonica

Buna ziua,as avea o intrebare;Poti sa dai in judecata o persoana care te streseaza cu apeluri telefonice si cu sute de mesaje?As vrea un raspuns cit se poate de repede.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: florea_andrei85 , utilizator 11:06, 4 Martie 2015
Este un picut mai greu dar se poate face ceva. In primul rand mergi la politie si fa o plangere .
Am fost si mi sa spus sa i-mi schimb nr de telefon,asta nu mi se pare o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj sau nu ? paulalexandru1 paulalexandru1 Buna ziua,! sunt nou aici,sunt persoana fizica.Si am si eu o mica problema care pot sa zic ca ma sperie cat de cat. Acuma 2 zile am facut un schimb de ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns cumy cumy Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)