avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Completare registrul jurnal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Completare registrul jurnal

Contabila este in spital si trebuie sa ma descurc cu registrul jurnal. Am impozit pe microintreprindere si nu stiu soldul final pe anul trecut, nu apucase sa il calculeze cand ne-am vazut in ianuarie. Mi-a spus ca pot sa incep anul de la 0. Problema este ca in ianuarie am avut doar cheltuieli, nu si incasari (am platit impozit la bugetul de stat 400 lei si alte cheltuieli de vreo 200 lei). Capitalul social e de 200 lei. Cum fac daca am casa pe 0, nu imi iese balanta !Pe februarie si martie am incasari, nu sunt probleme, dar ianuarie m-a bagat in ceata. HELP!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2015
nitmar, utilizator
Cel mai recent răspuns: nitmar , utilizator 07:50, 6 Martie 2015
Eu nu am inteles care este intrebarea.
E corect daca scriu in registrul jurnal pe luna ianuarie - impozit venit 400 lei, publicitate 200 lei si atat? Trebuie sa am o corespondenta a conturilor, de unde iau banii acestia, casa fiind pe 0. Din capitalul social, din rezerve, de unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru de casa completare ENE.GEORGIANA84 ENE.GEORGIANA84 CUM SE COMPLETEAZA UN REGISTRU DE CASA? POT BAGA CHELTUIELI PE FIRMA AVAND IN VEDERE CA AM INTREPRINDERE FAMILIALA NEPLATITOR DE TVA? (vezi toată discuția)
Registre obligatorii pentru microintreprindere nitmar nitmar O microintreprindere (prestari servicii), cu impozit pe venit, fara salariati, fara tva, ce registre completeaza? Registru jurnal, registru jurnal de incasari ... (vezi toată discuția)
Balanta su sold 0 la o firma radiata ciobanc ciobanc societatea a fost suspendata la 01 iunie 2009; de 3 luni ma chinui sa o radiez ;mi se cere balanta cu sold 0??? ce fac cu capitalul social (101) cu 117??,dar ... (vezi toată discuția)