Buna ziua,
Intorcandu-ne de la botezul copilului cu un taxi, cand am ajuns la destinatie sotul a dus o parte din bagaje, timp in care eu am ramas cu bebe in taxi, asteptand sa vina sa ia si restul bagajelor.in acest timp soferul s a dus la portbagaj si mi a luat poseta cu banii si telefonul, care se afla intr o alta geanta....am observat cand am intrat in bloc, am sunat la firma l au trimis inapoi, insa nu a recunoscut.Am chemat politia, am dat declaratie, am dus seria imei a telefonului.
Ce sanse sunt sa ne recuperam paguba? Am inteles ca ii vor face testul poligraf.
Este complicata situatia, inteleg ca totul este o banuiala a dvs, nu l-ati vazut, este posibil ca altcineva in alt loc sa le fi sustras.Taximetristul nu este obligat sa faca testul poligraf, il face doar daca doreste.
Citind subiectul m-am gandit la amprente, nu se pot preleva de pe cheita fermoarului de la geanta din care a furat?
Sunt fan seriale politiste, marturisesc asta ca sa imi scuz mesajul in caz ca e... stiti dvs., degeaba :)
Acuzata de furt
roxana1930
sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)