avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum scap de UPC?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum scap de UPC?

Buna seara,am o problema legata de upc.Doresc sa inchid contractul de cablu tv de la ei,din cauza serviciilor tot mai proaste ale respectivei companii si a preturilor in crestere.Singurul contract care il am cu ei este cel de fidelizare de prin 2010 care a expirat dupa 2 ani,in care se mentiona ca eu sunt de acord sa raman la ei 2 ani iar ei se obliga sa nu mareasca pretul abonamentului in acesti 2 ani,in rest nimic,am ajuns la ei prin transfer de la o firma de cablu de prin anii 90 care apoi a fost preluata de Astral care la randul sau a devenit upc
Astfel m-am deplasat la ei acum 2 saptamani si le-am spus acest lucru si am platit abonamentul pe luna respectiva(niciodata nu am avut intarzieri in plata abonamentului)insa persoana de la ghiseu mi-a spus ca nu se poate renunta la contract pana cand nu primesc aprobare de la ei,sa mai stau o luna si ca trebuie sa formulez o cerere in acest sens.Am completat cererea de renuntare la conrtract care a fost inregistrata si mi s-a spus ca voi fi contactat.Le-am spus ca nu ma pot tine cu forta,mi s-a raspuns ca nu ma tine nimeni cu forta....si totusi.Peste vreo 5 zile m-a sunat o persoana de la ei sa imi propuna o alta oferta,le-am spus ca nu sunt interesat si doresc sa inchei socotelile cu ei,insa si aceasta persoana imi spune ca nu se poate decat dupa o luna,degeaba i-am spus ca totul este un abuz
Iar acum ma trezesc ca primesc factura pe luna martie,eu am trecut la alta firma si am renuntat la semnalul lor de acum 2 saptamani,pentru ce sa platesc pentru ceva ce nu folosesc? si nu cred ca se vor opri aici,imi vor trimite facturi in continuare.
Care ar fi pasii de urmat in continuare? cum pot scapa definitiv de ei? ce sa fac cu facturile daca acestea continua sa imi fie trimise? eu am fost sfatuit pur si simplu sa nu platesc,dar nu stiu exact ce sa fac.
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 10:56, 10 Martie 2015
Buna seara stimate domn. Referitor la problema dvs pot sa va spun ca si eu am fost abonat UPC,preluat de la Astral si cand am renuntat la serviciile lor,a fost vorba de 30zile dupa ce am facut cererea de reziliere in care am mai avut semnal. Dupa ce a trecut perioada de 30 zile semnalul s-a iinchis si cablul a fost taiat. Am mai primit facturi in care eram anuntat ca eram restant dar s-a reglementat situatia,deoarece facturile nu se emit de la centrul unde platiti si exista un decalaj. Intr-un cuvant stati linistit si nu mai platiti nimic, daca nu aveti restante inainte de ziua in care ati facut cerere de reziliere...Cu respect
Cerere se depune pt incetarea contractului cu 30 de zile inainte. poate gasiti contractul vechi sa vedeti ce scrie il el.
Buna ziua.....eu am facut cerere de reziliere pe 31 10 2014,dupa 30de zile nu am mai avut semnal. In momentul in care va scriu tocmai a venit factura pe luna martie:)) in care sunt instiintat ca am 0.00 de plata iar serviciul nu a fost folosit in aceasta luna!.....data scadenta 31.03.2015.....detaliile platilor efectuate dupa 01.03.2015 vor aparea pe urmatoarea factura!:rtfm:....deci o sa mai primesc factura....desi nu mai am contract cu ei de 5 luni....:happy:...cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu societatea de cablu tv upc gaskoe gaskoe Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta. Acum 10 ani locuiam cu chirie, mai multe familii in aceeasi curte. Unul dintre chiriasi avea incheiat un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)
Problema la upc alexandra23 alexandra23 am abonament la upc de anul trecut din august, si as cam vrea sa renunt la el. e deajuns sa fac o cerere de reziliere? sau mai este ceva? trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)