avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... esalonare drepturi din sentintele definitive
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

esalonare drepturi din sentintele definitive

Stie cineva care este numarul OUG despre care se vorbeste in articolul de la avocat net ?. pe site-ul guvernului nu gasesc nimic.
Ipotetic daca eu m-am dus azi la executor cu sentinta civila executorie si definitiva si cer executarea iar maine se publica OUG cu esalonarea platii pentru 2010-2012, mi se aplica si mie prevederile sau nu? :((
Cel mai recent răspuns: Olivia Nedelcea , Contabil 23:24, 18 Iunie 2009
da, se aplica prevederile:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand devine executorie o sentinta?.... arhontele arhontele La data la care a fost pronuntata solutia in sedinta Tribunalului?Sau la data la care sentita ajunge prin posta la angajator? (vezi toată discuția)
Sentinta neexecutata marespatricia marespatricia va expun aspecte din cazul unei cunostinte care lucreaza in invatamant si in decembrie 2008 a obtinut o sentinta definitiva si executorie pentru plata ... (vezi toată discuția)
Sentinte neexecutate - drepturi salariale ralucav60 ralucav60 Avem o sentinta definitiva si executorie din 2008, pentru plata unor drepturi salariale. Nu a fost executata, pe motiv ca nu scrie in sentinta ca este si ... (vezi toată discuția)