avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condamnare cu suspendare,redobandire permis.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condamnare cu suspendare,redobandire permis.

Am fost condamnat la 1 an cu suspendare pt conducere in stare de ebrietate.As vrea sa stiu la cat timp dupa ramanerea definitiva a hotararei judecatoresti pot redobandii permisul!
Dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
~ Conținut șters la cerere ~
Raspunsul dlui Cyan este destul de exact.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice - condamnare definitiva, anulare permis toderutz toderutz Buna ziua, ma aflu in situatia de a fi fost condamnat definitiv (cu suspendare) pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Fapta e din ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere bluezenner bluezenner Am avut permis de conducere in 1997, datorita unui accident permisul a fost anulat deoarece victima a decedat. Instanta mi-a dat 1an jumate cu suspendare. ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere anulat lucian-neculai lucian-neculai redobandirea permisului de conducere anulat in urma hotararii judecatoresti ramasa irevocabila si definitiva se poate efectua dupa un an .Eu am eliberat ... (vezi toată discuția)