avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condamnare cu suspendare,redobandire permis.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condamnare cu suspendare,redobandire permis.

Am fost condamnat la 1 an cu suspendare pt conducere in stare de ebrietate.As vrea sa stiu la cat timp dupa ramanerea definitiva a hotararei judecatoresti pot redobandii permisul!
Dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.
~ Conținut șters la cerere ~
Raspunsul dlui Cyan este destul de exact.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice - condamnare definitiva, anulare permis toderutz toderutz Buna ziua, ma aflu in situatia de a fi fost condamnat definitiv (cu suspendare) pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Fapta e din ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere bluezenner bluezenner Am avut permis de conducere in 1997, datorita unui accident permisul a fost anulat deoarece victima a decedat. Instanta mi-a dat 1an jumate cu suspendare. ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere anulat lucian-neculai lucian-neculai redobandirea permisului de conducere anulat in urma hotararii judecatoresti ramasa irevocabila si definitiva se poate efectua dupa un an .Eu am eliberat ... (vezi toată discuția)