avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma in inactivitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma in inactivitate

Firma X detine parti sociale si este si in Consiliul de administratie la o firma Y. Firma Y este un SA. Daca firma X nu mai desfasoara nici un fel de activitate pe codul ei CAEN, ci are acum doar calitatea de asociat si membru in Consiliul de administratie la firma Y, pot sa o trec in inactivitate la ORC si sa cer regim derogatoriu la Finante?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:46, 18 Martie 2015
Daca nu mai are activitate da, nu conteaza ca mai are si calitatea de actionar in alta societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare pfa A_NKA A_NKA Ce trebuie sa fac pentru suspendarea activitatii ca PFA?Trebuie platite ceva taxe? Daca se suspenda activitatea se pierde si autorizatia? (vezi toată discuția)
Suspendare srl aura.radulescu aura.radulescu As vrea sa stiu daca este mai ieftin sa dizolv un srl sau sa il suspend? Daca nu cer regim derogatoriu, pe perioada suspendarii poti avea \"surpriza \"unei ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma administratia financiara octavian_adrian octavian_adrian Impozit forfetar nu se plateste incepind cu data mentionata in Incheierea judecatorului delegat, totusi nu pot face cerere pentru regim derogatoriu la ... (vezi toată discuția)