avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchiriere masa manichiura
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchiriere masa manichiura

Buna ziua! Ce ar trebui sa stiu, daca vreau sa inchiriez o masa de manichiura intr-un salon? Ce cheltuieli lunare(impozite, taxe...ce se plateste la stat) voi avea eu?
Cel mai recent răspuns: adinaemyly , utilizator 00:19, 6 Martie 2015
Intreprindere individuala este cel mai convenabil, platesti impozit pe venit, trimestrial( la trei luni ) si asgurarea pentru sanatate ( CAS ) se plateste LA ANAF. 610 ron pe luna.(sa pastrezi chitanta, te scazi LA impozit). Sa ceri chitanta la chiria pe care o platesti in fiecare luna sa te scazi cu ea la impozit. Si toate intrarile( tot ce cumperi, oja, forfecute, pile, etc.). Sa pastrezi toate bonurile, cu stampila firmei pe spatele bonurilor de unde le cumperi. Iti trebuie registru incasari si plati, registru inventar-de LA librarie registru unic-de LA anaf si casa de marcat. Certificat de inregistrare, autorizatie de functionare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare jurnal de incasari si plati florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala, cu obiect de activitate comert cu amanuntul. Stiu ca este necesar sa completez jurnalul de incasari si plati, ... (vezi toată discuția)
Registre si impozite ii pintea_adela pintea_adela Buna ziua. Am infiintat un II (intreprindere individuala) in anul 2014. Va rog sa imi spuneti care sunt registrele care trebuie completate, care sunt ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza actele la un i.i. Florin70 Florin70 Buna seara am o inteprindere individuala recent deschisa cu obiectul de activitate comert cu amanuntul neplatitor de tva ,si as vrea sa stiu cum pot face ... (vezi toată discuția)