buna sotia vrea divortul avem 1copil minor , avem o casa cu chirie la stat ea a lucrat momentan nu, eu lucrez bunurile din casa le-am cumparat impreuna eu vreau casa si copilul am vreo sansa ?
Din putinele informatii pe care le-ati dat, va pot spune ca probabil cel care va primi copilul va ramane si chirias in casa; oricum este greu de zis cine va "lua" copilul'. Asta se decide de instanta, in functie de mai multi factori, de nivelul financiar al fiecaruia, de parerea copilului ( daca o poate exprima) samd.
Daca momentan dvs lucrati, exista sanse sa ramaneti cu copilul, totusi, va trebui sa va angajati un avocat pentru a fi sigur ca obtineti ceea ce vreti.
NU cunosc decizie a vreunei instante care sa fie pronuntata pentru incuviintarea minorului in functie de nivelul financiar al fiecarui parinte!! Si daca as afla de asa ceva, as crede-o cel putin jenanta si sunt convinsa ca nu ar ramane valabila dupa caile de atac!
Nu se poate face o astfel de discriminare, e de netolerat!
Asa cum spunea si colega insa, nu avem date... nu lucreaza, dar ec face? Are venituri? Cum ati incheiat contractul de inchiriere, in ce baza?
Cati ani are copilul? Cine s-a ocupat mai mult de el? Cu cine petrece el mai mult timp?
Care e programul dv. de serviciu?
Are vreunul dintre parnti posibilitatea sa plece in alt loc cu minorul?
Are vreun parinte un ajutor (parinti etc.)?
ea nu lucreaza si nici nu vrea sa mai lucreze , parintii nu are sa o ajute , si sunt injrigorat de faptul ca copilu va avea multe lipsuri daca ar prezenta o adeverinta de venit la tribunal ca are venit poate sa-si plateasca chiria si sa intretina copilul tot respectul .
NU am inteles nimic din mesajul dv. anterior... poate contactati pe cineva fata in fata, ca nu prea va place sa ne scrieti amanunte... :D
Mai mult nu am cum sa va spun in baza celor doua randuri initiale, sincer.
Am nevoie de ajutor.
sint casatorita de 21 de ani,am un baietel de 11 ani,iar in ultimi 3 ani relatia cu sotu meu nu mai merge,nu am posibilitatea de a inainta un divort,stau cu ... (vezi toată discuția)