avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Help! Contract vanzare-cumparare sau donatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Help! Contract vanzare-cumparare sau donatie?

buna ziua...as vrea sa stiu care este metoda cea mai ieftina prin care pot sa ii cedez mamei mele un teren de 600 mp...contract vanzare-cumparare sau donatie? sau alta modalitate?...care sunt costurile aproximative? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:51, 7 Martie 2015
Vinzare cumparare
multumesc pentru raspuns...ai idee despre cat m.ar costa actele? estimativ...
Trebuie sa va adresati unui notar,acolo vet gasi preturile minime in functie de categoria de teren,pret minim sub care nu puteti vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire pentru nepot giorgiana87 giorgiana87 Spuneti-mi, va rog; 1. care este durata aproximativa, de trecere a unei suprafete de 3ha, de la o bunica la un nepot, in fata notarului; 2. ce fel de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren extravilan !?!? plopadrian plopadrian Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu achizitionarea a 0.5ha pamant extravilan: Pamantul se afla intr-o localitate in care pretul este foarte ... (vezi toată discuția)
Mostenire rosualbastru rosualbastru buna ziua,as dori sa stiu care ar fi medoda cea mai sigura prin care parintii mei imi lasa un apartament si care nu poate fi atacata niciodata si care ar fi ... (vezi toată discuția)