avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturi neachitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturi neachitate

Bună ziua!
1. O societate primește o factură de la un prestator de servicii. Serviciile nu au mai fost prestate, dar prestatorul refuză să emită o factură de stornare.
2. Societatea primește o factură de la un furnizor. Suma de bani nu a dispărut din cont, dar în fișa clientului aceasta apare ca fiind achitată.
Ce se poate face în aceaste situații?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 12:32, 6 Martie 2015
Va puteti adresa Oficiului pentru Protectia Consumatorului.
ANPC nu se ocupa de litigii intre PJ ci doar dintre PF si PJ.
1.ii faceti notificare pentru nerealizare clauze contract si ii solicitati emitarea facturii de corectie in caz contrar ii faceti dvs, facture de corectie(autofacturare).Daca sunteti in luna in curs ii puteti expedia factura pentru anulare eventual, in cazul in care nu I-ati facut plata in avans.2.putea fi achitata de administrator cash/card din cont personal, variante.II puteti solicita dovada stingerii debitului, tot se face confirmarea soldurilor ii aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal la service auto Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Service auto presteaza servicii catre persoane fizice. Factura este intocmita pe persoana fizica iar incasarea se face peste doua luni de la o societate de ... (vezi toată discuția)
Utilizarea casei de marcat ciugureanumihaela ciugureanumihaela SRL ,ob de activitate comert cu ridicata a mat de constructii. La vanzarea catre PJ ,se emite factura si chitanta pt plati cash iar pentru platile cu cardul ... (vezi toată discuția)
Incasare avans ... chitanta, factura, bon fiscal? 1cbastian 1cbastian Buna ziua, sunt [b]PFA [/b](norma de venit, [b]neplatitor TVA[/b]) - servicii informatice ... dezvoltare pagini web - si am urmatoarele nelamuriri ceea ce ... (vezi toată discuția)