avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea mostenirii

Buna ziua,avem o casa batrineasca a parintilor in provincie si am vrea sa o vindem,dar nu avem acte ,parinti sunt decedati amindoi,ei au avut 3 baieti ,din care 2 au decedat si la rindul lor fiecare au cite 3 copii,ptr a dezbate mostenirea parintilor,cum trebuie facut,trebuie dezbatute si mostenirea fratilor decedati ca asa am inteles sa semneze un singur nepot din familie si trebuie dezbatuta si mostenirea lorcum trebuie facut si ce trebuie facut
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 09:53, 6 Martie 2015
Un notar este cel mai in masura sa va ajute cu aceasta situatie.
Depinde de ordinea deceselor. mergeti la notarul de la ultimul domiciliu al ultimului decedat cu actele de deces, actele de stare civila a mostenitorilor si actele de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa scaderea termenului legale. baracescumihai baracescumihai Locuiesc in casa bunicilor care au decedat de mult .S-a facut succesiunea dupa decesul bunicului ,in urma careia au ramas mostenitori bunica ,tatal meu si inca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa ... fetita fetita Buna ziua, Am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa de succesiune de mai bine de 30 de ani. Cum se poate vinde aceasta casa stiind ca am fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren bloc3c bloc3c 1.Tata a decedat in 2005. 2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)