avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restante la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restante la banci

Am facut credit de nevoi personale, pentru a achita un avans pentru o casa. In cazul in care am restante la banca, aceasta ma poate executa silit doar cu poprire pe salariu? Casa inca nu este a mea.Este a dezvoltatorului.
Pot cere la banca reesalonarea ratelor sau o perioada de neplata a lor pentru cateva luni? Sint intr-o situatie limita. Multumesc si astept raspuns

Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:17, 9 Martie 2015
Teoretic se poate. știu de situații în care banca a fost de acord să primească doar dobânda o anumită perioadă de timp.

Dacă le demonstrați pe hârtie că nu au cum să obțină prea mult din executare, în mod normal ar trebui să fie de acord. Depinde foarte mult de politica internă a băncii respective, de modul în care a hotărât să își restructureze creditele cu probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Cum ma afecteaza executarea silita? milles milles daca imi poate raspunde cineva ii raman dator. in nov 2008 am facut un credit de nevoi personalede cca 10000 euro. nu am reusit sa platesc decat 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)
Probleme credit nevoi personale cristidas cristidas Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la o banca, de aproximativ 2 ani de zile, si de aproape 3 luni nu am reusit sa mai achit aceste rate, momentan ... (vezi toată discuția)