avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societatea sa isi mute sediul social sau sa plateasca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societatea sa isi mute sediul social sau sa plateasca chirie

buna ziua

am cumparat o proprietate(casa) acum 3 ani si de atunci in fiecare an vin scrisori (cu taxe si impozite) pe 6 societati care au sediul social la adresa asta , toate au acelasi administrator , am fost la registrul comertului am platit taxa de 8 lei si mi-a dat datele pentru una din societati , acolo am vazut ca au un contract de comodat nelimitat pe adresa asta , vreau sa-i oblig sa isi mute sediul pe adresele lor de domiciliu sau unde vor , daca nu se poate , sa -i oblig sa imi plateasca chirie pentru sediu social .

am contactat administratorul m-am intalnit i-am dat plicurile si i-am spus ca vreau sa le mute dar sa plans ca costa mult ca firmele nu mai sunt active ca declara lunar ca nu produc nimic si a zis ca lea infiintat pentru ca a avut un contract cu o firma mare din italia si sa nu plateasca mult statului a facut mai multe firme sa se incadreze in nustiu ce suma , sa plateasca doar 3 % statului. exista o solutie legal ?
Cel mai recent răspuns: keddy_ovi , utilizator 12:52, 21 Martie 2015
chiar nu se poate face nimic in privinta asta ? acum o sa primesc pe viata plicurile de la primarie pe adresa mea , si eventual daca se prind cei de la anaf sau dna sau cine controleaza firmele ca au facut magarii sa imi sparga usa si sa ma taraie peste tot sa dau declaratii ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma vanduta dar persoana care l-a cumparat nu a schimbat sediul firmei. bittermel bittermel Am vandut firma noastra acu vreo 6 ani. Dar cel care l-a cumparat nu si-a schimbat sediul. Acum vin scrisori de la o firma de recuperare cum ca firma are ... (vezi toată discuția)
Anulare domiciliu si societate pr1272 pr1272 Buna ziua, Doresc si eu un sfat? Am cump.ap.la licitatie si acum cutia postala este plina cu scrisori de la diversi recuperatori, executori si ANAF pt.ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - firma care are sediu social la adresa imobilului, fara acordul proprietarului antoniaclaudia antoniaclaudia vreau sa vand un imobil proprietate personala, insa, la cutia de scrisorii primesc citatii si diverse corespondenta pe numele unei societati la care eu nu sunt ... (vezi toată discuția)