avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta de apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta de apel

Buna ziua !cum trebuie sa pregatesc aceasta parte a procesului vazand faptul ca pe fond a fost respinsa cererea de a deschide o pensiune in casa noastra de propietate?Se pot aduce martori noi ? dovezi noi ?se poate cere prezentarea unei expertize fonice?daca in prima faza am cerut functionarea pe toata perioada anului acum pot sa o scurtez pe 6 luni?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raymondjoseph , utilizator 11:31, 11 Martie 2015
Apararile dvs se vor face in functie de ceea ce a avut in vedere si cum si-a motivat respingerea instanta de fond. Adica trebuie sa combateti cu probe argumentele primei instante.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probe recurs pretentii 998- 999c.civ. eloria eloria O persoana care detine o functie m-a dat in judecata pe 998-999 c.civ. ( Pretentii 20 000RON) si-mi cere daune morale pentru \"stirbirea ... (vezi toată discuția)
Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)
Indreptare greseala in apel carsteaverginica carsteaverginica Buna ziua , in prima faza -Fond am incadrat gresit un capat de cerere , astfel instanta fond a respins ce am cerut. POT REMEDIA ACEST LUCRU IN APEL , ADICA SA ... (vezi toată discuția)