avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Folosire casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Folosire casa de marcat

Buna ziua,am infiintat o intreprindere individuala in 2014 cod caen 4673,revand la persoane fizice si juridice materiale de constructie cu factura si chitanata.Nu am de pozit sau magazin ,primesc marfa de la furnizor si se transporta direct la clientul final.Am nevoie de casa marcat pentru persoane fizice?
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2015
ContSters348026, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 18:31, 11 Martie 2015
Am facut demersurile sa cumpar casa de marcat si nu stiu daca trebuie sa fie legata la adresa firmei sau mobila. Ma puteti ajuta cu raspuns? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
george-neagu, moderator
Dat fiind activitatea pe care ati descris-o, aceea se considera a fi activitate ambulanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand este obligatoriu sa emitem bon fiscal? klm0909 klm0909 Buna ziua, 1. detin un magazin online de vanzare produse electronice si as dori sa stiu daca legislatia ma obliga sa emit bon fiscal pentru fiecare vanzare ... (vezi toată discuția)
Magazin online poate vinde catre persoana fizice? hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Am un SRL si un magazin online pe care vand produse. Intrebarea mea este daca pot sa vand si catre persoane fizice daca nu am casa de marcat, ... (vezi toată discuția)
Obligativitate case de marcat fiscale florin37 florin37 Buna ziua, dezvolt un business care vizeaza comercializarea anvelopelor auto. Nu am un magazin propriu zis, lucrez cu stoc la importator iar vanzarea o fac ... (vezi toată discuția)