Am fost implicat intr-un usor accident rutier.Am lovit pe trecere o femeie in varsta,a venit politia si salvarea si a fost dusa la spital.Politia mi-a luat mie permisul ,mi-a dat dovada 15 zile,iar acum, de doua luni imi este respinsa dovada,dar politia mi-a spus ca am drept la dovada pana la finalizarea cazului.A doua zi dupa accident am fost la spital sa vad cum se simte doamna respectiva,dar cei de la spital mi-au spus ca a fost externata in ziua cu accidentul,seara(accidentul s-a produs in jurul orei 13;30).Nu a fost nimic grav,dar nu stiu cum se procedeaza acum .Cum trebuie facuta plangerea sau ce pot sa fac fiindca nu imi da procurorul dovada.Multumesc.
Prelungirea dovezii de circulatie este la latitudinea procurorului, sau a instantei (daca erati in momentul procesual al judecatii). Nu aveti ce sa faceti.
Cererea ca find neintemeiata ..cred ca e din cauza ca eu am dat o cerere tip in care scria domnule prim-procuror si trebuia cererea cu domnule procuror
Respingere dovada
Steflipo
Mi-a fost ridicat carnetul in baza art.87 al.1 din OUG 195/2002 Rep. Infractiune ce se inscrie in cazurile prevazute de art.111 al.4 teza a II a si al.5 din ... (vezi toată discuția)