avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu victima, respingerea dovezii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu victima, respingerea dovezii

Am fost implicat intr-un usor accident rutier.Am lovit pe trecere o femeie in varsta,a venit politia si salvarea si a fost dusa la spital.Politia mi-a luat mie permisul ,mi-a dat dovada 15 zile,iar acum, de doua luni imi este respinsa dovada,dar politia mi-a spus ca am drept la dovada pana la finalizarea cazului.A doua zi dupa accident am fost la spital sa vad cum se simte doamna respectiva,dar cei de la spital mi-au spus ca a fost externata in ziua cu accidentul,seara(accidentul s-a produs in jurul orei 13;30).Nu a fost nimic grav,dar nu stiu cum se procedeaza acum .Cum trebuie facuta plangerea sau ce pot sa fac fiindca nu imi da procurorul dovada.Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Martie 2015
alinq, utilizator
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 21:35, 9 Martie 2015
Prelungirea dovezii de circulatie este la latitudinea procurorului, sau a instantei (daca erati in momentul procesual al judecatii). Nu aveti ce sa faceti.
Din ce motive vi se respinge cerere?
Multumesc
Cererea ca find neintemeiata ..cred ca e din cauza ca eu am dat o cerere tip in care scria domnule prim-procuror si trebuia cererea cu domnule procuror
Nu poate fi vorba de asa ceva, cererea este corect adresata, nu aveti ordonanata prin care vi se respinge?

Alte discuții în legătură

Respingere cerere prelungire dovada ultras_shmkru_xxl ultras_shmkru_xxl Pe data de 28.08.2012 am fost oprit de un filtru de polittie si am fost depistat ca am numerele rosii expirate. Mi s-a luat permisul de conducere, am ... (vezi toată discuția)
Respingere dovada Steflipo Steflipo Mi-a fost ridicat carnetul in baza art.87 al.1 din OUG 195/2002 Rep. Infractiune ce se inscrie in cazurile prevazute de art.111 al.4 teza a II a si al.5 din ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada circulatie-vatamare corporala usoara (fara spitalizare)? magdacristea magdacristea Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia unui accident intre un autourism si o motocicleta care s-a intamplat in urmatoarele conditii: pe o ... (vezi toată discuția)