Buna ziua,
Doresc sa va aduc la cunostinta ceea ce eu consider ca reprezinta acte de vandalism si rele intentii. In zona blocului unde locuiesc,chiar in dreptul ferestrei mele, isi parcheaza, autoutilitara un cetatean, de la alt bloc, care "scapa" din "greseala", in repetate rânduri piciorul pe pedala de acceleratie si a infundat de mai multe ori poarta care s-a pus acolo tocmai pentru a opri intrarea in gradina a autovehiculelor. I-am atras atentia acestui cetatean, atat eu cat si alti vecini din bloc, dar fara rezultat, deoarece este o persoana recalcitranta, un om cu, care nu te poti intelege. Pe langa autoutilitara mentionata (pentru care am facut plangere la primarie deoarece nu are dreptul sa stationeze pe domeniul public, da fara rezultat deoarece locuieste in zona) cetateanul respectiv mai detine 2 masini, care le parcheaza langa peretele blocului meu, cu pretentia ca sa nu i se ocupe locurile de parcare atunci când este plecat. S-a intamplat de mai multe ori sa am discutii contradictorii cu cetateanul acesta pe seama faptului ca i-as fi ocupat locul "lui" de parcare. La un moment dat chiar a manifestat intentii de agresiune fizica. Se intampla deseori ca, daca pleaca cu una din masini, sa ocupe cu una din celelalte doua locuri de parcare pentru a se asigura ca nu sunt ocupate. Ultima data dupa ce am ocupat locul de parcare care considera ca este al lui, a intrat intentionat, din razbunare in poarta de langa bloc, pe care aproape ca a daramat-o, avariind-o grav. Aceasta poarta am pus-o eu, in continuarea gardului viu care imprejmuieste gradina blocului. Primaria nu concesioneaza locuri de parcare. Cum as putea actiona eu impotriva acestui individ?
Multumesc.