As dori sa aflu daca o persoana care a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare si plata ca despagubiri de 7000 Euro,cu o perioada de proba de 4 ani,la sfarsitul acelei perioade,poate avea un cazier judiciar curat,in cazul in care nu plateste despagubirile de 7000 Euro?Partea care ar trebui sa primeasca despagubirile,nu a intreprins nici o actiune in instanta,pe timpul perioadei de proba de 4 ani.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Eu am fost condamnat in 1998 la 6 luni de inchisoare cu executare din care am executat 4 luni. De atunci nu am mai savirsit nici o infractiune. Reabilitarea de drept nu a intervenit. Abia acum in 2019 am depus cerere la judecatorie pentru reabilitare. Procurorul si judecatorul au admis cererea mea. Dar inca nu am primit nici o hotarire. Intrebare:judecatoria sesiseaza poltia despre aceasta reabilitare sau trbuie sa-mi soseasca acasa hotarirea judecatoreasca cu care sa ma duc la politie sa stearga cazierul? Va multumesc.
Reabilitare
ContSters114196
Buna ziua,
As avea o intrebare. In cazul primirii unei pedepse de 1 an inchisoare in concurs cu una de 2 ani inchisoare, dar ambele suspendate conditionat la ... (vezi toată discuția)