avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stergere cazier judiciar la terminarea perioadei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Stergere cazier judiciar la terminarea perioadei de proba

As dori sa aflu daca o persoana care a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare si plata ca despagubiri de 7000 Euro,cu o perioada de proba de 4 ani,la sfarsitul acelei perioade,poate avea un cazier judiciar curat,in cazul in care nu plateste despagubirile de 7000 Euro?Partea care ar trebui sa primeasca despagubirile,nu a intreprins nici o actiune in instanta,pe timpul perioadei de proba de 4 ani.Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Eu am fost condamnat in 1998 la 6 luni de inchisoare cu executare din care am executat 4 luni. De atunci nu am mai savirsit nici o infractiune. Reabilitarea de drept nu a intervenit. Abia acum in 2019 am depus cerere la judecatorie pentru reabilitare. Procurorul si judecatorul au admis cererea mea. Dar inca nu am primit nici o hotarire. Intrebare:judecatoria sesiseaza poltia despre aceasta reabilitare sau trbuie sa-mi soseasca acasa hotarirea judecatoreasca cu care sa ma duc la politie sa stearga cazierul? Va multumesc.
Trimite si instanta hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea de drept pentru condamnare in 2012 bubu3gm91 bubu3gm91 in data de 2 februarie 2012 a intrat hotararea judecatoreasca definitiva in urma careia am primit 7 luni de inchisoare cu suspendare cu termen de incercare 2 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare ContSters114196 ContSters114196 Buna ziua, As avea o intrebare. In cazul primirii unei pedepse de 1 an inchisoare in concurs cu una de 2 ani inchisoare, dar ambele suspendate conditionat la ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar AndreyAlexander AndreyAlexander În ianuarie 2012 am primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu suspendare (infracțiune la regimul auto) și o perioadă de probă de 2 ani ... (vezi toată discuția)