avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Primirea salariului in cont bancar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Primirea salariului in cont bancar

buna ziua as dori sa stiu si eu daca am cont de exemplu la bcr si doresc sa primesc salariul in acest cont iar angajatorul lucreaza cu cec-ul si mai aste si foarte comod , exista vreo dispozitie legala care sa il oblige sa imi vireze salariul in contul de bcr? multumesc . X-(
Cel mai recent răspuns: androidu , utilizator 20:12, 10 Martie 2015
Nu exista nicio astfel de prevedere legala.
Daca nu vrea sa ti puna banii pe cardul de BCR ,poti solicita atunci salariul in mina, cum se Zice!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii... varzaru1 varzaru1 Buna seara! Am tot rascolit prin forum si nu am gasit locul potrivit pt a obtinr informatiile dorite asa ca am postat aici. 1.As dori sa stiu daca se poate ... (vezi toată discuția)
Poprire salar sebastiannarita sebastiannarita Buna ziua, am o intrebare legata de poprirea pe salar. In momentul de fata primesc salariul pe un cont de BCR , card de debit normal. Daca voi fi executat de ... (vezi toată discuția)
Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)