avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit pentru 2014 pentru persoane fizice - ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit pentru 2014 pentru persoane fizice - declaratia 200, proceduri, termene, calcul, reduceri, scutiri

Buna ziua. Impozit pe venit pentru 2014 pentru persoane fizice - declaratia 200, proceduri, termene, calcul, reduceri, scutiri. Va rog ajutor, raspunsuri. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cristiibm , utilizator 12:29, 24 Martie 2015
Mergeti acolo unde ati vandut unitatile de fond si cereti-le o hartie cu castigul inregistrat. Completati declaratia 200 in doua exemplare si la axemplarul pe care-l lasati la registratura de la finante, atasati si copie dupa hartia primita.
Buna ziua. Am primit documentele. Ingrijorarile mele le-am scris in mesajul din 19 martie. Mi-ar fi de folos in acele privinte enumerate daca aveti niste informatii care m-ar putea ajuta in vre un fel. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit estimat i.i parfenierazvan parfenierazvan Buna ziua ! Am o Intreprindere Individuala si am o nelamurire , de curand am fost si am depus declaratia 220 cu venitul estimat pe 2015 ( am trecut cam cat o ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit pentru pfa Tessy Tessy Buna ziua, As vrea sa ma lamuriti cu urmatoarea chestiune: Profitul este diferenta dintre incasari si plati, de-a lungul unui an. Adica la 31 decembrie ... (vezi toată discuția)
Decizie de regularizare andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal pentru activitate de traducere si interpretare din Septembrie 2013. Conform deciziei de impunere pe respectivul an mi-am platit ... (vezi toată discuția)