avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Venituri din silvicultura
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Venituri din silvicultura

Buna ziua.
Intrebarea mea este, trebuie sa ma inregistrez ca platitor de TVA daca estimez ca voi avea un venit estimativ pe anul 2015 din ven. din silvicultura (vanzare de material lemnos)in valoare de 480000 lei. Daca da cum ma Inregistrez la Finante?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 16:28, 10 Martie 2015
Buna ziua,
Da, trebuie sa va inregistrati ca platitor de TVA prin completarea formularului 098 pe care il depuneti la Finante.
formularul 098 il depun numai societatile comerciale.

persoanele fizice depun 020 sau 070 (PFA, I.I. sau IF).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa tva 119000 ContSters109653 ContSters109653 O persoana fizica vinde terenuri (parcelate ) in valoare totala de peste 35000 euro. Cred ca terenurile sunt construibile ( inca nu am confirmarea). M-a rugat ... (vezi toată discuția)
Declaratie 096 si 010 sau numai 096 Myrabela Myrabela Daca sunt indeplinite conditiile de scoatere din evidenta platitorilor de tva se depun doua declaratii 096 si 010 sau e suficienta declaratia 096. Daca CA ... (vezi toată discuția)
Contract de comision oanasandra oanasandra Buna ziua. Am o problema legata de un comision. Am intermediat o vanzare pentru o societate comerciala si am convenit asupra unui comision pe care sa mi-l ... (vezi toată discuția)