avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contestare act emis de primarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contestare act emis de primarie

Buna ziua,

As dori sa stiu pentru acordarea unei autorizatii de functionare de catre primarie dar care nu a avut la baza si acordul celorlalti proprietari asa cum prevede hotararea de consiliu local, care sunt demersurile legale necesare pentru anularea acesteia?
Mentionez ca primaria a fost informata de lipsa acestui acord si cu toate acestea a emis autorizatie de functionare pentru societate.
In cazul unui proces, actiunea se indreapta doar catre Primarie avanad in vedere ca nu a respectat conditiile legale sau este o asta procedura?

Astept cu interes raspunsul dvs.

Va multumesc.

Ada
Cel mai recent răspuns: SimonaI , utilizator 09:48, 10 Martie 2015
Spatiul in care se desfasoara activitatea este la parterul unui bloc ?
Nu, este la parterul unei case cu 1 etaj. La parter isi desfasoara activitatea o unitate de alimentatie publica, cu deranj pentru locatarul de deasupra.
Ma intereseaza mai ales sa stiu daca doar primaria este de cotestat pentru emiterea acesteia sau sunt mai multe parti de implicat.

Astept cu interes raspunsul dvs.

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnaturile de care am nevoie - spatiu comercial oana30oana oana30oana intr un bloc de 16 apartamente ,la parter am un bar .din aceste 16 ap.,am semnaturile a 14 locatari,2 nu vor sa semneze,iar in stanga si in dreapta am spatii ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial cu ''probleme'' ContSters205349 ContSters205349 nu de mult mi-am deschis un bar-club...intr-un spatiu comercial de cand e lumea :)) care e situat la parterul unu bloc...am probleme cu vecina care locuieste ... (vezi toată discuția)
Gradinita la parterul blocului si curte de joaca in fata blocului stefanelul stefanelul Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc la etajul 1. La parter functioneaza o gradinita cu aprox. 30-50 de copii. In fata blocului, inclusiv si sub balconul meu, este ... (vezi toată discuția)