avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proces asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proces asociatie

Am fost data in judecata de catre Asociatia de locatari pentru neplata intretinerii.Intre timp am achitat integral suma plus penalitatile de rigoare.O sa trebuiasca sa ma prezint la tribunal sau nu?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:50, 9 Martie 2015
Asociația ar trebui să renunțe la judecată. Dacă nu, când vă vine cererea de chemare în judecată depuneți întâmpinare prin care arătați că a rămas fără obiect.
La termenul urmator va prezentati in instanta cu dovada platii debitelor indiferent ce face reprezentantul asociatiei. Asa sunteti sigura ca instanta a luat cuinostinta de faptul ca ati achitat, o sa aflati daca asoiciatia mai are si alte pretentii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dat in judecata pentru restanțe yellow70 yellow70 Am avut o restanță la plata întreținerii de aproximativ 2500 lei cu tot cu penalități pentru care am fost dat în judecată de către asociația de ... (vezi toată discuția)
Validarea popririi asupra tertului poprit, desi debitul este achitat. mihacireasa mihacireasa Asociatia de Proprietari este data in judecata de Aquaserv. S-a cerut in instanta de catre Aquaserv validarea popririi asupra mea (si a altor locatari) in ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de locatari canto canto Buna ziua, Asociatia de proprietari m-a dat in judecata pt neplata intretinerii in val. de 1200 lei. Primul termen il avem pe 1 noiembrie. Intre timp, eu am ... (vezi toată discuția)