avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partajul bunurilor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partajul bunurilor dupa divort

Inainte de casatorie am cumparat un teren cu fostul sot.Am construit o casa in timpul casatoriei iar dupa divort la 2 luni sotul a intabulat casa doar pe el.Cum a fost posibil??? Terenul era si pe numele meu de fata,provenienta baniilor nu a putut-o justifica pt ca el nu a lucrat niciodata angajat si nici eu.Am lucrat amandoi in strainatate la negru. Cum imi pot recupera partea mea? Am si un copil minor de 2 ani din casatorie:frantic:
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 22:17, 19 Martie 2015
Trebuie vazute documentele. E greu de apreciat doar din ce ati mentionat.
Puteti da in judecata si aduce si martori pentru cele sustinute.
daca casa a fost construita in timpul casatoriei nu prea vad cum putea fostul sot sa o intabuleze doar pe numele sau ,dupa divort .
autorizatia de constructie a fost obtinuta pe numele dansului?
aveti facturi , chitante cu care sa dovediti ca ati contribuit la edificarea acelei case ? sau totul este pe numele fostului sot?
de unde stiti ca imobilul a fost intabulat pe numele dansului? cum ati aflat? la CF ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? vasile s vasile s La procesul de partaj pot sa obtin mai mult de 50% din casa avand in vedere ca eu am fost principalul investitor?Fosta soacra are vreo cota parte din casa( ... (vezi toată discuția)
Constructie imobil pe terenului celuilat sot- drepturi in caz de divort hcatalin hcatalin Buna ziua.Am construit o casa impreuna cu sotia pe terenul mostenit de ea de la parintii ei.Suntem casatoriti iar pe terenul pe care am construit casa era o ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veropmd veropmd Buna ziua, am si eu o nelamurire. Eu si sotul meu, am construit o casa pe un teren pe care il avea sotul meu inainte de casatorie. Toate autorizatiile de ... (vezi toată discuția)