Inainte de casatorie am cumparat un teren cu fostul sot.Am construit o casa in timpul casatoriei iar dupa divort la 2 luni sotul a intabulat casa doar pe el.Cum a fost posibil??? Terenul era si pe numele meu de fata,provenienta baniilor nu a putut-o justifica pt ca el nu a lucrat niciodata angajat si nici eu.Am lucrat amandoi in strainatate la negru. Cum imi pot recupera partea mea? Am si un copil minor de 2 ani din casatorie:frantic:
daca casa a fost construita in timpul casatoriei nu prea vad cum putea fostul sot sa o intabuleze doar pe numele sau ,dupa divort .
autorizatia de constructie a fost obtinuta pe numele dansului?
aveti facturi , chitante cu care sa dovediti ca ati contribuit la edificarea acelei case ? sau totul este pe numele fostului sot?
de unde stiti ca imobilul a fost intabulat pe numele dansului? cum ati aflat? la CF ?
Ce drepturi am?
vasile s
La procesul de partaj pot sa obtin mai mult de 50% din casa avand in vedere ca eu am fost principalul investitor?Fosta soacra are vreo cota parte din casa( ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa
veropmd
Buna ziua, am si eu o nelamurire. Eu si sotul meu, am construit o casa pe un teren pe care il avea sotul meu inainte de casatorie. Toate autorizatiile de ... (vezi toată discuția)