Buna ziua.Am construit o casa impreuna cu sotia pe terenul mostenit de ea de la parintii ei.Suntem casatoriti iar pe terenul pe care am construit casa era o casa veche pe care am demolat-o apoi am construti casa noua.Receptia casei s-a facut doar pe numele sotiei.Amandoi am contribuit cu bani la constrctia casei.Am intabulat casa si pe extrasul CF apare doar sotia.Autorizatia de constrctie este de asemenea pe numele sotiei.Avand in vedere ca suntem casatoriti si amandoi am contribuit cu bani la constrctia casei (inclusiv parintii mei) eu ce drepturi am din acea casa in caz de divort?Mentionez ca avem si doi copii.In caz de divort cum se face partajul acelei case?Tot in timpul casatoriei am dobandit si un apartament dar acel apartament in CF este numele ambilor.De ce la intabulare casa construtia impreuna este doar pe numele sotiei?
Acte casa la rosu
calisse
sotia are act de donatie pe un teren. pe acest teren am construit impreuna o casa la rosu. autorizatia de constructie este pe numele sotiei. pot trece casa pe ... (vezi toată discuția)