avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere CIM

Buna ziua,
As dori sa stiu care este termenul legal in care se poate incheia un contract de munca cu motivatia : "necorespunzator postului" ?

Conform ordonantei 28/2009, pe perioada de maxim 3 luni angajatul si angajatorul este scutit de plata impozitelor si contributiilor la fondul de salar, cum se face raportarea nominala la somaj, cas, cass?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2009
carmen a, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen a , utilizator 19:53, 21 Iunie 2009
nikol.ilea a scris:

Pentru somajul tehnic in vederea scutirii de plata contributiilor trebuie ca toata societatea, fara nici o exceptie, sa fie in somaj tehnic minim 1 luna de zile.

Asta am inteles, dar ma intrebam daca stie cineva cum se fac raportarile nominale, la somaj, cas, cass?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necorespundere profesionale - urgent eujad eujad Daca un salariat TREBUIE dat afara ptr necorespundere profesionala cum tb procedat?are dreptul la somaj? (vezi toată discuția)
Concediere chance1 chance1 Buna ziua! Lucrez la o firma de cablaje electrice pentru masini de 7 ani. Acum cateva saptamani mi s-a desfintat postul si lucrez pe banda(nu stiu daca stiti ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim cu art.61,lit.d monicagheorghe monicagheorghe Bună ziua, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: un angajat a început lucrul în data de 13.05.2013. Nu corespunde profesioanl, motiv pentru ... (vezi toată discuția)